ПМВ

  во

  Околу 12:40 часот на магистралниот пат Прилеп – Битола кај селото Тополчани се случила сообраќајна незгода помеѓу ПМВ „Опел астра“ и ПМВ „Цитроен Берлинго“, ...
  сите 339 | | | веќе видена

  Околу 12:40 часот на магистралниот пат Прилеп – Битола кај селото Тополчани се случила сообраќајна незгода помеѓу ПМВ „Опел астра“ и ПМВ „Цитроен Берлинго“, ...
  сите 337 | | | веќе видена

  Против бизнисменот Љупчо Палевски и уште три други лица е поднесена кривична пријава за сторено кривично дело „неовластено прислушување и тонско снимање“. ...
  | | веќе видена | слични

  Прилепската полиција до Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе кривична пријава за кривичното дело Неовластено прислушување и тонско снимање против Љупчо ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Против бизнисменот Љупчо Палевски и уште три други лица е поднесена кривична пријава за сторено кривично дело „неовластено прислушување и тонско снимање“. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Против бизнисменот Љупчо Палевски и уште три други лица е поднесена кривична пријава за„неовластено прислушување и тонско снимање“. Кривичната пријава следи ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Против бизнисменот Љупчо Палевски и уште три други лица е поднесена кривична пријава за сторено кривично дело „неовластено прислушување и тонско снимање“. ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Надворешната канцеларија за криминалистички работи при ПС од ОН Прилеп до ОЈО Прилеп поднесе кривична пријава против четири лица: Љ.П. (55), од Тетово, Г.Н. ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Поради постоење на основано сомнение за сторено кривично дело – Неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Поради постоење на основано сомнение за сторено кривично дело – Неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Поради постоење на основано сомнение за сторено кривично дело – Неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Македонски весникот “Илинден”: Г-дин Стевоски, која беше основната идеја што ве поведе за да се кандидирате за градоначалник на Охрид? Г-дин Стевче Стевоски: ...
  сите 19 | | | веќе видена