Петро Порошенко

  во

  Парламентот на Украина денеска усвои закон со кој се прецизира процедурата за отповикување на шефот на државата. Со одлуката на Врховната рада се реализира ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Парламентот на Украина денеска усвои закон со кој се прецизира процедурата за отповикување на шефот на државата. Со одлуката на Врховната рада се реализира ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Парламентот на Украина денеска усвои закон со кој се прецизира процедурата за отповикување на шефот на државата.Со одлуката на Врховната рада се реализира ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Парламентот на Украина денеска усвои закон со кој се прецизира процедурата за отповикување на шефот на државата. Со одлуката на Врховната рада се реализира ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Инстаграм кралот на марихуаната и еден од најголемите производители на канабис во светот, Биг Мајк, беше официјален гостин на премиерот Зоран Заев во Владата ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Судот во Киев му нареди на Националното биро за борба против корупција да отвори случај против поранешниот украински претседател Петро Порошенко и поранешниот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Судот во Киев му нареди на Националното биро за борба против корупција да отвори случај против поранешниот украински претседател Петро Порошенко и поранешниот ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Судот во Киев му нареди на Националното биро против корупција да отвори предмети против поранешниот претседател Петро Порошенко и поранешниот министер за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Судот во Киев му нареди на Националното биро против корупција да отвори предмети против поранешниот претседател Петро Порошенко и поранешниот министер за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Судот во Киев му нареди на Националното биро за борба против корупција да отвори случај против поранешниот украински претседател Петро Порошенко и поранешниот ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Американскиот бизнисмен и милијардер со украинско потекло, Сем Кислин вели дека поранешниот украински претседател, Петро Порошенко за пет години изнел најмалку ...
  сите 17 | | | веќе видена