Петре

  во

  Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов со потресна порака по повод на смррта на раководителот во град Скопје, Зоран Давидовски, кој почина во вчерашната ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Триесет и седумгодишниот Зоран Давидовски кој е еден од починатите во трагичната сообраќајна незгода што се случи вчера е вработен во град Скопје. Со жалење за ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Со оглед на тоа дека секојдневно студентите преку прозор го фрлаат ѓубрето, се создала мала депонија во домот „Пелагонија“. Откако сликата беше споделена во ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ денеска и утре ќе го чистат дворот на Студентскиот дом „Пелагонија“. На акцијата за чистење присуствуваа и градоначалникот ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ денеска и утре ќе го чистат дворот на Студентскиот дом „Пелагонија“. На акцијата за чистење присуствуваа и градоначалникот ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Ѓубрето под прозорците на женската зграда од студентскиот дом „Пелагонија“ го исчистиле вработените, а не студентите, потврди денеска директорот на домот, ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Ѓубрето под прозорците на женската зграда од студентскиот дом „Пелагонија“ го исчистиле вработените, а не студентите, потврди денеска директорот на домот, ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ денеска и утре ќе го чистат дворот на Студентскиот дом „Пелагонија“. На акцијата за чистење присуствуваа и градоначалникот ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ денеска и утре ќе го чистат дворот на Студентскиот дом „Пелагонија“. На акцијата за чистење присуствуваа и градоначалникот ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Ѓубрето под прозорците на женската зграда од студентскиот дом „Пелагонија“ го исчистиле вработените, а не студентите, изјави денеска директорот на домот, Бујар ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Откако пред два дена на социјалните мрежи се појави фотографија од Студентскиот дом Пелагонија, во Кисела Вода, на која се гледа некултурата на студентите, ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Дворот на женската зграда од студентскиот дом „Пелагонија“ од утрово е чист од сметот, кој студентите го фрлале од прозорците. Директорот на домот Бујар ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Во текот на оваа година, планот на Општина Центар предвидува реконструкција на повеќе од 15 улици на територијата на општината, кои освен нови и подобрени ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во текот на оваа година, планот на Општина Центар предвидува реконструкција на повеќе од 15 улици на територијата на општината, кои освен нови и подобрени ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Веќе долго доцниме на тој пат, а отчука почетокот за бришење на сеќавањето за изминатите патишта и долгови. Првите бришења (не случајно) се на списокот на ...
  | | веќе видена