Петковска

  во

  Апелацискиот суд Скопје ги одби жалбите на обвинетите и нивните бранители и во целост ја потврди првостепената пресуда за случајот со терористичките напади во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Апелацискиот суд Скопје ги одби жалбите на обвинетите и нивните бранители и во целост ја потврди првостепената пресуда за случајот со терористичките напади во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Апелацискиот суд Скопје ги одби во вторникот жалбите на обвинетите и нивните бранители и во целост ја потврди првостепената пресуда за случајот со ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Апелацискиот суд Скопје ги одби жалбите на обвинетите и нивните бранители и во целост ја потврди првостепената пресуда за случајот со терористичките напади во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Апелациониот суд во Скопје ги одби жалбите на обвинетите и нивните бранители и во целост ја потврди првостепената пресуда за случајот со терористичките напади ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Двете улични кучиња кои беа најсадистички убиени , чии останки беа прекриени во локви крв, а беа најдени од нивните локални хранители и одгледувачи во неделата ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Сериозна бура од реакции, спротивставени ставови во јавноста – тоа е епилогот од најавата за регулација на онлајн медиумите и воспоставување на нивен регистер, ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Советникот на премиерот одговори на писмото на професорката Симона Петковска Илиеска која реагираше откако Марјан Забрчанец на социјалните мрежи упати критика ...
  | | веќе видена

  По повод денешниот штрајк на просветните работници под закрила на Синдикатот за образование, наука и култура (СОНК), денеска ИРЛ објави писмо на наставничка од ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Советникот на Заев, Марјан Забрчанец со својот фејсбук статус предизвика лaaвина реакции. Во септември 2018 година просветарите добија покачување на платите за ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Советникот на Заев, Марјан Забрчанец со својот фејсбук статус предизвика лавина реакции. Во септември 2018 година просветарите добија покачување на платите за ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Постои еден краток детски виц што вели дека мерна единица за брзина е летниот распуст. Најголем број ученици не можат лесно да се помират со тоа дека „летнале“ ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Во новата учебна година околу 18.560 првачиња првпат ќе седнат во училишните клупи. Додека возбудата и ентузијазмот кај најмалите е се поголем, родителите ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во новата учебна година околу 18.560 првачиња првпат ќе седнат во училишните клупи. Додека возбудата и ентузијазмот кај најмалите е се поголем, родителите ...
  сите 47 | | | веќе видена