Петар Гошев

  во

  Реформите на безбедносните служби што ги бара Брисел се меѓу приоритетите, но се и константна тема во македонското општество. Непосредно пред плурализмот и ...
  | | веќе видена

  Тој и од невозможна позиција знаеше да постигне гол и претставуваше страв и трепет за голманите. Имаше богата клупска и репрезентативна кариера. Во првите ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Прилеп кој оваа сезона е центар на повеќето пинг понгарски случувања со учество на оклу четириесет натпреварувачи се одржа третото државно првенство за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Поранешниот министер за финансии Петар Гошев во разговор за „Призма“ ја пофали работата на министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, за која ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот гувернер на Народна банка, Петар Гошев, во разговор за „ Призма“ , упати остри критики кон власта, која според него, морала да биде поподготвена за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во вчерашната емисија на 1ТВ гостуваше Петар Гошев, поранешен гувернер на НБРМ кој истакна дека приказната на оваа влада дека ништо не сработиле бидејќи биле ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во вчерашната емисија на 1ТВ гостуваше Петар Гошев, поранешен гувернер на НБРМ кој истакна дека приказната на оваа влада дека ништо не сработиле бидејќи биле ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во вчерашната емисија на гостуваше Петар Гошев, поранешен гувернер на НБРМ кој истакна дека приказната на оваа влада дека ништо не сработиле бидејќи биле ...
  сите 5 | | | веќе видена

  1 јануари 2019-та. Им кажуваме добредојде на даночните реформи против кои се изјаснија многумина но сепак од денес тие стапуваат на сила. Во Македонија денес ...
  сите 95 | | | веќе видена

  За следната година владата во буџетот предвидува 26 милијарди денари за капитални инвестиции или 426 милиони евра. Предвидени се пари за пруги, патишта, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Рамниот данок не даде ниту еден од очекуваните ефекти. Тој им оди во прилог само на најбогатите. Ова беше истакнато на јавната дебата за даночната реформа во ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Владата планира и може да го воведе прогресивниот данок. Рамниот данок не ги даде посакуваните ефекти и оди во прилог на најбогатите. Ова беше истакнато на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Владата планира и може да го воведе прогресивниот данок. Рамниот данок не ги даде посакуваните ефекти и оди во прилог на најбогатите.Ова беше истакнато на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Многу критики и поделени мислења за иницијативата на Владата за да се премине од рамен на прогресивен данок. Министерот за финансии, Драган Тевдовски очекува ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Владата планира и може да го воведе прогресивниот данок. Рамниот данок не ги даде посакуваните ефекти и оди во прилог на најбогатите.Ова беше истакнато на ...
  сите 38 | | | веќе видена