Пештани

  во

  Охридското езеро е премногу значајно за да се прават експерименти со него, од 4 мерни станици во охридско- струшкиот регион кои треба да дадат веродостојни ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Охрид, 29. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Управата за хирометеоролошки работи (УХМР) има современ систем за предување за поплави и нови, модерни мерни инструменти ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Завршување на автопатот Миладиновци – Штип, повторно интензивирање на работите за автопатската делница Кичево – Охрид, продолжување на изградбата на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Охрид, 23. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Настаните случени на територијата на Охрид доминираат во денешното издание на Билтенот на МВР. – СВР Охрид поднесе кривична ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Одделот за внатрешна контрола при МВР поднесе кривична пријава против двајца полицајци од полициската станица Охрид поради сомнение за сторени кривични дела ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Кривична пријава е покрената против двајца полицајци поради прекумерна употреба на сила при извршување на службената должност, при што предизвикале телесни ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Одделот за внатрешна контрола при МВР поднесе кривична пријава против двајца полицајци од полициската станица Охрид поради сомнение за сторени кривични дела ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Одделот за внатрешна контрола при МВР поднесе кривична пријава против двајца полицајци од полициската станица Охрид поради сомнение за сторени кривични дела ...
  сите 93 | | | веќе видена