Перт

  во

  Глобален протест против климатските промени за денеска е најавен во 139 земји и се очекува ова да биде најмасовниот во историјата на климатските ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Глобален протест против климатските промени за денеска е најавен во 139 земји и се очекува ова да биде најмасовниот во историјата на климатските протести. ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Глобален протест против климатските промени за денеска е најавен во 139 земји и се очекува ова да биде најмасовниот во историјата на климатските протести. ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Глобален протест против климатските промени за денеска е најавен во 139 земји и се очекува ова да биде најмасовниот во историјата на климатските протести. ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Секој септември и октомври Австралија се соочува со голем проблем – страчките ги зголемуваат нападите на луѓето ширум земјата. Тогаш страчките ги добиваат ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Секој септември и октомври Австралија се соочува со голем проблем - страчките ги зголемуваат нападите на луѓето ширум земјата. Тогаш страчките ги добиваат ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Со ждребот во Сиднеј беа одредени групите за премиерното издание на АТП купот кој за првпат ќе се одржи во јануари следната година. Најинтересна ќе биде ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Објавени се имињата на двајца австралиски државјани кои беа уапсени пред десетина недели во иранската престолнина Техеран и однесени во злогласниот затвор ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Неколку илјади луѓе од градот се пријавиле за масовно палење скари пред домот на една веганка кој ги влечка комшиите по судови затоа што во свој двор знаат ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Самонаметнатата гастрономска мизерија една веганка решава да ја рашири и на својот комшилук, барајќи од нив под итно да престанат со правење скара во двор. ...
  сите 3 | | | веќе видена