Пен

  во

  „Македоника литера“ од Скопје неодамна го објави романот „Сапунот на Леополд Блум“ од романската писателка Нора Југа, во превод од романски јазик на Ирина ...
  сите 5 | | | веќе видена

  „Македоника литера“ од Скопје неодамна го објави романот „Сапунот на Леополд Блум“ од романската писателка Нора Југа, во превод од романски јазик на Ирина ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Антартикот во поново време останува годишно без 252 милијарди метрички тони мраз, а тоа не е единствената лоша вест. Антартикот останува без мраз и тој процес ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска изјави дека заедно со Полска ќе работи на создавање на „нова европска пролет“, ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска изјави дека заедно со Полска ќе работи на создавање на „нова европска пролет“, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска изјави дека заедно со Полска ќе работи на создавање на „нова европска пролет”, ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Италијанскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи Матео Салвини денеска изјави дека заедно со Полска ќе работи на создавање на „нова европска пролет“, ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Популарноста на францускиот претседател Емануел Макрон бележи раст во јануарските анкети, достигнувајќи околу 28 отсто, што е за пет процентни поени повеќе во ...
  сите 165 | | | веќе видена