Пелистер

  во

  Вчерашните пожари во неколку битолски села од кои најголемиот во потпелистерското село Ротино беа намерно предизвикани, изјави Костадин Поповски, командир на ...
  сите 250 | | | веќе видена

  Вчерашните пожари во неколку битолски села од кои најголемиот во потпелистерското село Ротино беа намерно предизвикани, изјави Костадин Поповски, командир на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Вчерашните пожари во неколку битолски села од кои најголемиот во потпелистерското село Ротино беа намерно предизвикани, изјави Костадин Поповски, командир на ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Човечкиот фактор и сушниот период се главните причини поради кои деновиве зачестија полските и шумските пожари ширум земјава, иако календарски не е вообичаено ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Пожарот кој вчера во попладневните часови го зафати атарот на потпелистерското село Ротино е целосно изгаснат. Општина Битола јави дека до доцна во вечерните ...
  сите 397 | | | веќе видена

  Пожарот кој вчера во попладневните часови го зафати атарот на потпелистерското село Ротино е целосно изгаснат. Општина Битола јави дека до доцна во вечерните ...
  сите 397 | | | веќе видена

  Пожарот кој вчера во попладневните часови го зафати атарот на потпелистерското село Ротино е целосно изгаснат. Општина Битола јави дека до доцна во вечерните ...
  сите 290 | | | веќе видена

  Со 100.000, 00 денари донација, Државна видеолотарија го помогна скијачкиот клуб Пелистер од Битола. Со овие средства младите и талентирани скијачи, кои се дел ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Со 100.000 денари донација, Државната видеолотарија (ДВЛ) го помогна скијачкиот клуб „Пелистер“ од Битола. Со овие средства младите и талентирани скијачи, кои ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Пожарот кој попладнево го зафати потпелистерието, кај селото Ротино, вечерва е ставен под контрола и не се дозволи негово проширување кон моликовата шума. ...
  сите 335 | | | веќе видена