Пелистер

  во

  Планинари спасувачи од Дирекцијата за заштита и спасување – Битола успешно ја завршија потрагата по турист од Франција кој вчера залутал низ моликите на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пронајден е 23-годишниот француски турист кој вчера попладне се загуби на Пелистер. Него го најдоа и го спасија битолските спасувачи од Дирекцијата за заштита ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Планинари спасувачи од Дирекцијата за заштита и спасување – Битола успешно ја завршија потрагата по турист од Франција кој вчера залутал низ моликите на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Планинари спасувачи од Дирекцијата за заштита и спасување-Битола успешно ја завршија потрагата по турист од Франција кој вчера залутал низ моликите на ...
  сите 25 | | | веќе видена