Пелистер

  во

  На Белгиецот, кој не игра во посакуваната форма, му „недостасуваа“ уште критики на негова адреса по коментарите за темата „Јувентус, во иднина“, легендата на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Група македонски планинари викендов се решија и остварија потфат, што сам по себе, е своевидна револуција како во планинското трчање, така и во планинарењето ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Баба Планина, возвишен восторг кој го проветрува загушливото и отровно пелагониско воздушно тесто околу Битола. Прочистувачката бистрина на воздухот над 2.000 ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Завршија сите административни работи околу правните процедури за преземањето на управувачкиот пакет на акции на фудбалскиот клуб Пелистер. Акциите во висина од ...
  сите 6 | | | веќе видена