Пелистер

  во

  Хотелот и ресторан „Туто“ од Јанче ја доби меѓународната награда „Туристичка призма“ на деловниот саем за конгресен, зимски и спа туризам на Југоисточна европа ...
  сите 2 | | | веќе видена

  На 18 октомври 2018 година ,струшките ветерани од одбраната и безбедноста,предводени од претседателот на резервните старешини Петко Шипинкароски,го посетија ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Студениот воздушен бран под чие влијание се наоѓа Македонија сериозно го најави доаѓањето на зимата. Но, додека во градовите тоа се рефлектира само со ниските ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Битолчани до крајот на годината ќе бидат ослободени од плаќање влез во Националниот парк Пелистер, најави градоначалничката Наташа Петровска на денешната ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во градот под Пелистер од вчера владее ракометна еуфорија поради враќањето на Кире Лазаров заедно со другарите од репрезентација . Најракометниот град и ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Сето тоа и не би било толку чудно ако Тамше не е и понатаму на платниот список на екипата од Цеље и ако не го вози нивниот службен автомобил. Тамше освои пет ...
  | | веќе видена

  Пред три години еден родител дојде до идеја и веднаш со задоволство било прифатено да се направи време и простор за овие деца со цел да биде среќни, здрави и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Снег падна на врвот на Баба планина, Пелистер. Како што најави УХМР, температурите се намалија, а на повисоките места се очекува снег. Фотографијата е од ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Врвот на Баба планина, Пелистер утрово под снежна покривка. Оваа фотографија е доказ за зимската идила во Македонија и на едено од најубавите зимски турискички ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Врвот на Баба планина, Пелистер утрово под снежна покривка. Оваа фотографија е доказ за зимската идила во Македонија и на едено од најубавите зимски ...
  сите 25 | | | веќе видена