Пелистер

  во

  Од 1946 до 1992 година, во времето на некогашната заедничка држава, само четири клубови од Македонија играле во најсилната лига на екс-СФРЈ. Играле заедно со ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Најдобриот македонски ракометар Кире Лазаров во изјава за естрадниот магазин „Бекстејџ“ изјави дека не би имал ништо против повторно да се врати во Македонија ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Најдобриот македонски ракометар Кире Лазаров во изјава за естрадниот магазин „Бекстејџ“ изјави дека не би имал ништо против повторно да се врати во Македонија ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Ракометарот на Еурофарм Пелистер, Горан Кузманоски, покрена убава иницијатива во која очекува да се приклучат поголемиот дел од македонските спортисти и да ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во хотелот „Молика“ на Пелистер синоќа пристигна уште една група од 26 лица за претстој во државен карантин. Лицата се од различни градови и истите се ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во хотелот „Молика“ на Пелистер синоќа пристигнала уште една група од 26 лица за претстој во државен карантин. Од АД ЕСМ, кој стопанисува во овој хотел, ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во хотелот „Молика“ на Пелистер синоќа пристигна уште една група од 26 лица за претстој во државен карантин. Лицата се од различни градови и истите се ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во хотелот „Молика“ на Пелистер синоќа пристигнала уште една група од 26 лица за претстој во државен карантин. Од АД ЕСМ, кој стопанисува во овој хотел, ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во хотелот „Молика“ на Пелистер синоќа пристигнала уште една група од 26 лица за претстој во државен карантин. Од АД ЕСМ, кој стопанисува во овој хотел, ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во хотелот „Молика“ на Пелистер синоќа пристигнала уште една група од 26 лица за претстој во државен карантин. Од АД ЕСМ, кој стопанисува во овој хотел, ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во хотелот „Молика“ на Пелистер синоќа пристигнала уште една група од 26 лица за претстој во државен карантин. Од АД ЕСМ, кој стопанисува во овој хотел, ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во хотелот „Молика“ на Пелистер синоќа пристигнала уште една група од 26 лица за претстој во државен карантин. Од АД ЕСМ, кој стопанисува во овој хотел, ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Спортистите се дигнаа на нозе, кога не можат да водат битка на терен, ќе се обидат да помогнат овие тешки денови во поскоро време да бидат зад нас.Сите ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Најдобриот македонски ракометар, Кирил Лазаров, во интервју за хрватскиот весник „24 сата“зборуваше на најразлични теми. Загреб кој беше погоден од земјотресот ...
  сите 18 | | | веќе видена