Павел Шатев

  во

  22.08.2018 Рачно изработени торби од платно добија погоелем број граѓани на Кочани како подарок од волонтерите од здружението на млади правници “Павел Шатев“ ...
  | | веќе видена

  Дваесетина волонтери од Турција организирани преку кочанското здружение на млади правници „Павел Шатев“, спроведоа еколошка акција за расчистување на околината ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Поради изградба на подземна сообраќајница на булевар Македонија“, зад ТЦ „Рамстор“, од денеска во 18 часот ќе биде воведен привремен сообраќаен режим на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поради изградба на подземната сообраќајница на булеварот Македонија, зад ТЦ „Рамстор“, од денеска во 18 часот ќе биде воведен привремен сообраќаен режим на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Изградба на подземна сообраќајница во центарот на Скопје почнува денеска и поради тоа воведен е привремен сообраќаен режим на булеварот „Македонија“ (зад ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Од денес, па во наредни 6 години, поради изведување градежни активности за изградба на подземна сообраќајница автобусот со број „9“ ќе вози по променета ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Изградба на подземна сообраќајница во центарот на Скопје почнува денеска . Поради тоа воведен е привремен сообраќаен режим на булеварот „Македонија“ (зад ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Изградба на подземна сообраќајница во центарот на Скопје почнува денеска и поради тоа воведен е привремен сообраќаен режим на булеварот „Македонија“ (зад ...
  сите 18 | | | веќе видена

   Поради тоа воведен е привремен сообраќаен режим на булеварот „Македонија“ (зад Музејот на Град Скопје и ТЦ „Рамстор“), кој ќе трае во наредните шест години, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Изградба на подземна сообраќајница во центарот на Скопје почнува денеска и поради тоа воведен е привремен сообраќаен режим на булеварот „Македонија“ (зад ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Изградба на подземна сообраќајница во центарот на Скопје почнува денеска и поради тоа воведен е привремен сообраќаен режим на булеварот „Македонија“ (зад ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Изградба на подземна сообраќајница во центарот на Скопје почнува денеска и поради тоа воведен е привремен сообраќаен режим на булеварот „Македонија“ (зад ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Изградба на подземна сообраќајница во центарот на Скопје почнува денеска и поради тоа воведен е привремен сообраќаен режим на булеварот „Македонија“ (зад ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Изградба на подземна сообраќајница во центарот на Скопје почнува денеска и поради тоа воведен е привремен сообраќаен режим на булеварот „Македонија“ (зад ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Турската компанија „Лимак" денеска ќе почне со градежните работи за изградба на подземната сообраќајница на местото на постојниот Јужен булевар. На потегот ...
  сите 37 | | | веќе видена