ПАСОК

  во

  Претседателот на Владата, Зоран Заев се сретна со Танасис Теохаропулос, претседател на политичката партија ДИМАР и пратеник во грчкиот Парламент. На средбата, ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа е историски чекор и иднината ќе покаже дека е корисен за граѓаните и на Северна Македонија и на Грција, беше посочено на денешната средба ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа е историски чекор и иднината ќе покаже дека е корисен за граѓаните и на Северна Македонија и на Грција, беше посочено на денешната средба ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа е историски чекор и иднината ќе покаже дека е корисен за граѓаните и на Северна Македонија и на Грција, беше кажано на денешната средба во ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев се сретна со Танасис Теохаропулос, претседател на политичката партија ДИМАР и пратеник во грчкиот Парламент. На средбата, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа е историски чекор и иднината ќе покаже дека е корисен за граѓаните и на Северна Македонија и на Грција, беше посочено на денешната средба ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев денеска се сретна со Танасис Теохаропулос, претседател на политичката партија ДИМАР и ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев се сретна со Танасис Теохаропулос, претседател на политичката партија ДИМАР и пратеник во грчкиот Парламент. На средбата, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на грчката партија Демократска левица, Танасис Теохаропулос утре во Скопје ќе има средба со премиерот на Република Северна Македонија, Зоран ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Претседателот на грчката партија Демократска левица, Танасис Теохаропулос утре во Скопје ќе има средба со премиерот на Република Северна Македонија, Зоран ...
  сите 28 | | | веќе видена