Партизански

  во

  На 19 мај 1910 година година во Штип е роден народниот херој Љупчо Арсов, кој како партизан во НОБ го носел псевдонимот Гоце, според македонскиот великан Гоце ...
  сите 2 | | | веќе видена

  МВР со непосредна спогодба купила маички и ремени за 80.000 евра од „Линк Медиа Плус“ која ниту ги шие, ниту ги произведува .Маичките за „Линк Медиа Плус“ ги ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Седумдесет и шест години од формирањето на Тиквешкиот партизански одред „Добри Даскалов” беа одбележани денеска во Кавадарци. Цвеќе беше положено на споменикот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во текот на изминатите три дена, ЈП „Комунална хигиена“-Скопје забележа интензивна појава на опожарување на садовите за собирање на отпадот. Само на 9-ти овој ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во текот на изминатите три дена, ЈП „Комунална хигиена“-Скопје забележа интензивна појава на опожарување на садовите за собирање на отпадот. Само на 9-ти овој ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во текот на изминатите три дена непознати сторители опожариле контејнери на „Комунална хигиена“ – Скопје, соопшти Јавното претпријатие. Само во четвртокот биле ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Во текот на изминатите три дена, ЈП „Комунална хигиена“-Скопје забележа интензивна појава на опожарување на садовите за собирање на отпадот. Само на 9.05.2019 ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во текот на изминатите три дена, ЈП „Комунална хигиена”-Скопје забележа интензивна појава на опожарување на садовите за собирање на отпадот. Само на 9-ти овој ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во текот на изминатите три дена, ЈП „Комунална хигиена“-Скопје забележа интензивна појава на опожарување на садовите за собирање на отпадот. Само на 9-ти овој ...
  сите 21 | | | веќе видена