Парис Хилтон

  во

  Парис Хилтон ја раскина свршувачката со Крис Зилка. Двојката се сврши кон почетокот на годината додека беа на зимување, а Парис во интервју кажа дека конечно ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Парис Хилтон на почетокот на годината се вереше со актерот Крис Зилк, но изгледа дека нема да има венчавка, бидејќи раскинале. Да потсетиме, Крис ја запросил ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Парис Хилтон ја раскина свршувачката со Крис Зилка. Двојката се сврши кон почетокот на годината додека беа на зимување, а Парис во интервју кажа дека конечно ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Парис Хилтон на почетокот на годината се вереше со актерот Крис Зилк, но изгледа дека нема да има венчавка, бидејќи раскинале. Да потсетиме, Крис ја запросил ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Парис Хилтон ја раскина свршувачката со Крис Зилка. Двојката се сврши кон почетокот на годината додека беа на зимување, а Парис во интервју кажа дека конечно ...
  сите 13 | | | веќе видена

   По со прстен од 2 милиони долари, следува уште подраматичен период за Парис Хилтон – поништување на веридбата. Парис Хилтон и решиле да стават крај на ...
  сите 13 | | | веќе видена

   Имаат лично за нив изградени куќи, одат еднаш неделно на фризер, наследуваат милиони и што уште не. Некои кучиња имаат секојдневна борба за да пронајдат ...
  сите 11 | | | веќе видена