Палестинци

  во

  Десетици Палестинци беа повредени по должината на оградата што го одделува Израел од Појасот Газа за време на редовниот протест денеска, објавија здравствените ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Десетици Палестинци беа повредени по должината на оградата што го одделува Израел од Појасот Газа за време на редовниот протест денеска, објавија здравствените ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Десетици Палестинци беа повредени по должината на оградата што го одделува Израел од Појасот Газа за време на редовниот протест денеска, објавија здравствените ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Десетици Палестинци беа повредени по должината на оградата што го одделува Израел од Појасот Газа за време на редовниот протест денеска, објавија здравствените ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Вкупно 171 шведски уметници и познати личности потпишаа отворено писмо во кое повикуваат да го бојкотираат натпреварот за песна на Евровизија во Израел, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Вкупно 171 шведски уметници и познати личности потпишаа отворено писмо во кое повикуваат да го бојкотираат натпреварот за песна на Евровизија во Израел, ...
  сите 10 | | | веќе видена