Пакистан

  во

  Еден продавач на сладолед од Пакистан е, или најсреќниот човек на светот или најголемиот баксуз. Мухамед Абдул Кадир, кој инаку живее во сиромаштија, дознал ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Асија Биби , хриситијанката ,која беше ослободена од смртна казна со бесење , ќе побара азил во Белгија , додека нејзиниот адвокат веќе се сокри во Холандија. ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Пакистанскиот адвокат, бранител на христијанката Асија Биби осудена на смрт поради богохулење и неодамна ослободена од сите обвиненија, избега во Холандија ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Пакистанскиот адвокат, бранител на христијанката Асија Биби осудена на смрт поради богохулење и неодамна ослободена од сите обвиненија, избега во Холандија ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во текот на минатата недела, царинските службеници открија три илегални мигранти и повеќе обиди за криумчарење разна стока, при што привремено се задржани ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Пакистанските власти вчера уапсија стотици луѓе осомничени за напад врз полицијата и вандализам за време на протестите против ослободувањето на христијанката ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Пакистанските власти вчера уапсија стотици луѓе осомничени за напад врз полицијата и вандализам за време на протестите против ослободувањето на христијанката ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Пакистанските власти вчера уапсија стотици луѓе осомничени за напад врз полицијата и вандализам за време на протестите против ослободувањето на христијанката ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Пакистанските власти вчера уапсија стотици луѓе осомничени за напад врз полицијата и вандализам за време на протестите против ослободувањето на христијанката ...
  сите 44 | | | веќе видена