Пајажина

  во

  Ако случајно се заплеткавте во мрежа од пајак не се грижете, тоа не е лош знак… Топлото и убавото време од Петковден до Митровден (Од Света Петка до Свети ...
  | | веќе видена

  Ако вчера случајно се заплеткавте во мрежа од пајак не се грижете, тоа не е лош знак… Топлото и убавото време од Петковден до Митровден (Од Света Петка до ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ако вчера случајно се заплеткавте во мрежа од пајак не се грижете, тоа не е лош знак… Топлото и убавото време од Петковден до Митровден (Од Света Петка до ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Грците, кои слободното време сакале да го поминат шетајќи покрај езерото Вистониду, навистина ги дочека глетка од хорор филмови. Се било покриено со пајажина! ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Кога ќе видиме дека еден мал дел од лебот мувлосал, повеќето од нас ќе го отстранат и ќе го изедат остатокот од лебот. А еве зошто тоа е лоша идеја! Иако, кога ...
  | | веќе видена

  Кога ќе видат дека мал дел од лебот мувлосал, поголемиот дел од луѓето го отстрануваат само тој дел, а остатокот го јадат. А еве зошто тоа е лоша идеја! Иако ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Вие луѓето сте многу злобни. И со мед да ве мачкам, вие пак ќе направите големи злодела и пак ќе ме обвините мене“- се пожалил ѓаволот на некој човек што ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Полноќната капитулацијата на Мицкоски и неговата екипа може да биде одлична инспирација за сценаристите на Монти Пајтон. На пример, еден наслов од типот на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во рамките на случувањата кои се организираат за Тиквешкиот гроздобер денеска беше промовирана третата авторска книга на Душко Стефанов под наслов „Буке“ во ...
  сите 10 | | | веќе видена