ОВК

  во

  Србија никогаш нема да ги заборави жртвите на НАТО бомбардирањето на тогашна созјуна Република Југославија кое не ја постигна целта –решение за косовскиот ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Косовскиот претседател Хашим Тачи напиша дека "ОВК на земја и НАТО од воздух во заедничка борба за мир го присилија режимот на (Слободан) Милошевиќ на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, по повод годишнината од „Епопејата на Ослободителната војска на Косово (ОВК)“, на денешната церемонија во касарната „Адем ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ изјави дека во Хрватска се создава антисрпска атмосфера, која станува начин на владеење, што се рефлектира и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, по повод годишнината од „Епопејата на Ослободителната војска на Косово (ОВК)“, на денешната церемонија во касарната „Адем ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, по повод годишнината од „Епопејата на Ослободителната војска на Косово (ОВК)“, на денешната церемонија во касарната „Адем ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, по повод годишнината од „Епопејата на Ослободителната војска на Косово (ОВК)“, на денешната церемонија во касарната „Адем ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, по повод годишнината од „Епопејата на Ослободителната војска на Косово (ОВК)“, на денешната церемонија во касарната „Адем ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, по повод годишнината од „Епопејата на Ослободителната војска на Косово (ОВК)“, на денешната церемонија во касарната „Адем ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, по повод годишнината од „Епопејата на Ослободителната војска на Косово (ОВК)“, на денешната церемонија во касарната „Адем ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ изјави дека во Хрватска се создава антисрпска атмосфера, која станува начин на владеење, што се рефлектира и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ изјави дека во Хрватска се создава антисрпска атмосфера, која станува начин на владеење, што се рефлектира и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ изјави дека во Хрватска се создава антисрпска атмосфера, која станува начин на владеење, што се рефлектира и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ изјави дека во Хрватска се создава антисрпска атмосфера, која станува начин на владеење, што се рефлектира и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Српскиот шеф на дипломатијата, Ивица Дачиќ предупредува за големоалбанската политика која го загрозува регионот. Тој денеска изјави дека скандирањето на името ...
  сите 16 | | | веќе видена