Овче Поле

  во

  Ако патот ве носи кон Крива Паланка, во кој било ден или доба од годината, неодминлива дестинација за уживање во благодатите на раскошната природа, во пазувите ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Ако патот ве носи кон Крива Паланка, во кој било ден или доба од годината, неодминлива дестинација за уживање во благодатите на раскошната природа, во пазувите ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 16 август и се празнува и празникот Свети Јоаким Осоговски – Сарандапорски. Се подвизуваше во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Уште колку железнички несреќи треба да се случат, во кои ќе настрадаат невинин лица, за некој да обрне внимание на ова? Рампа крената додека поминува воз на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Не точно дека откупната цена на пченицата се движи од девет до 10,5 денари за килограм како што соопшти вчера Министерството за земјоделство. Не сме сретнале ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Не точно дека откупната цена на пченицата се движи од девет до 10,5 денари за килограм како што соопшти вчера Министерството за земјоделство. Не сме сретнале ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Не точно дека откупната цена на пченицата се движи од девет до 10,5 денари за килограм како што соопшти вчера Министерството за земјоделство. Не сме сретнале ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Не e точно дека откупната цена на пченицата се движи од девет до 10,5 денари за килограм како што соопшти вчера Министерството за земјоделство. Не сме сретнале ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Не точно дека откупната цена на пченицата се движи од девет до 10,5 денари за килограм како што соопшти вчера Министерството за земјоделство. Не сме сретнале ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Не точно дека откупната цена на пченицата се движи од девет до 10,5 денари за килограм како што соопшти вчера Министерството за земјоделство. Не сме сретнале ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Благодарение на двата хидросистеми, Злетовица и Брегалница, Овче Поле нема да стане пустина, а со тоа и нема да се обвистинат предвидувањата на експертите од ...
  сите 10 | | | веќе видена