Отсекот

  во

  Секторот за внатрешни работи Тетово подолжува со активности за откривање и законско санкционирање на странски државјани кои непријавено престојуваат и работат ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во акциски контроли на полициски службеници спроведени во локали во тетовските села Горно Седларце и Желино биле затекнати 14 танчарки кои нелегално работеле ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во акциски контроли на полициски службеници спроведени во локали во тетовските села Горно Седларце и Желино биле затекнати 14 танчарки кои нелегално работеле ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Полицијата во раните утрински часови, од 4 до 7 часот, спровела акциска контрола за откривање на странски државјани кои непријавено престојуваат и работат на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во акциски контроли на полициски службеници спроведени во локали во тетовските села Горно Седларце и Желино биле затекнати 14 танчарки кои нелегално работеле ...
  сите 35 | | | веќе видена

  При акциска контрола за откривање на странски државјани кои непријавено престојуваат и работат на подрачјето или го злоупотребуваат туристичкиот престој, во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во рамки на програмата „Номад ту Номад“, која е активност на кореографката Искра Шукарова и дел од НВО Номад танц академија Македонија и Факултетот за музичка ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во акциски контроли на полициски службеници спроведени во локали во тетовските села Горно Седларце и Желино биле затекнати 14 танчарки кои нелегално работеле ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Повеќето се надничари (економски емигранти) кои најчесто се ангажираат по градилишта, фарми и физички работи. Според  СВР Тетово, по приведувањето лицата ќе ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Вчера во периодот од 04:00 до 07:00 часот во угостителски објекти на улиците „Беличица“ , „Мара Угринова“, „29 Ноември “, и „Борче Јовановски“ во Гостивар ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Во рамки на програмата „Номад ту Номад“, која е активност на кореографката Искра Шукарова и дел од НВО Номад танц академија Македонија и Факултетот за музичка ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во рамки на програмата „Номад ту Номад“, која е активност на кореографката Искра Шукарова и дел од НВО Номад танц академија Македонија и Факултетот за музичка ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Љубен Арнаудов кој пред две недели беше пуштен од куќен притвор, денеска доби нова кривична пријава од полицијата поради ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Љубен Арнаудов кој пред две недели беше пуштен од куќен притвор, денеска доби нова кривична пријава од полицијата поради злоупотреби ...
  сите 74 | | | веќе видена