Отовица

  во

  Реконструкација на локални патишта, изградба на пешачки патеки, набавка на комунални возила, локален турзам – со различни проекти годинава аплицираа планските ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Доколку временските услови не дозволуваат авионско прскање истото ќе се изврши наредниот ден, 30 јуни-вторник. Како што појаснуваат од Општина Велес, границата ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Општина Велес ја информира јавноста дека, второто авионско третирање против комарци ќе го изврши на ден 29-ти јуни во понеделник во периодот од 05:00 до 06:30 ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Изградбата на систем за водоснабдување во село Отовица, општина Велес ќе го поттикне развојот на руралниот и транзитниот туризам во овој крај и ќе се овозможи ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Кај велешкoто село Отовица во непосредна близина на Езерото „Младост“ ќе се гради водоснабдителен систем кој ќе се поврзе со Градската водоводна мрежа, со што ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Со тоа ќе се зајакнат националните и меѓународните стандарди за подобрување на квалитетот на водите и заштита на животната средина. „Развивање на комуналната ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Општина Велес во соработка со ПАКОМАК вчера постави 15 контејнери за стакло во Градот и во Башино Село. Сега вкупниот број на контејнери во градот и некои од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Велес донесе Наредба за спроведување истражна постапка против скопјанец на возраст од 26 години, поради постоење на основано ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Велес донесе Наредба за спроведување истражна постапка против скопјанец на возраст од 26 години, поради постоење на основано ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Велес донесе Наредба за спроведување истражна постапка против скопјанец на возраст од 26 години, поради постоење на основано ...
  сите 29 | | | веќе видена