Освен

  во

  Кристијан Јандриоски ја раскажува тажната приказна за Александар Ѓерасимовски кој како и илјадници негови колеги не може да се вработи затоа што некој партиски ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Многу е веројатно по крајот на оваа сезона Реал Мадрид да тргне активно на трансфер пазарот и да донесе неколку квалитетни играчи, ѕвезди кои го кренале нивото ...
  сите 24 | | | веќе видена

  „Сакам мирен живот, среќна сум што ја добив работата на Хвар“, вели 36-годишната Дивна Војновска, лекарка од Скопје, која единствена се пријави на огласот за ...
  | | веќе видена | слични

  Германската Влада размислува за воведување на мерки со кои ќе се намали загадувањето на околината, кое го предизвикуваат автомобилите. Меѓу тие мерки се и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  „Сакам мирен живот, среќна сум што ја добив работата на Хвар“, вели 36-годишната Дивна Војновска, лекарка од Скопје, која единствена се пријави на огласот за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  ,,Сакам мирен живот, среќна сум што ја добив работата на Хвар”, вели 36-годишната Дивна Војновска, лекарка од Скопје, која единствена се пријави на огласот за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  ,,Сакам мирен живот, среќна сум што ја добив работата на Хвар”, вели 36-годишната Дивна Војновска, лекарка од Скопје, која единствена се пријави на огласот за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Сакам мирен живот, среќна сум што ја добив работата на Хвар“, вели 36-годишната Дивна Војновска, лекарка од Скопје, која единствена се пријави на огласот за ...
  сите 26 | | | веќе видена