Османи

  во

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска престојуваат во работна посета на Копенхаген, ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска престојуваат во работна посета на Копенхаген, ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Во чиј фокус е донесувањето на одлуката за датум за почеток на пристапните преговори со Европската унија во октомври годинава. Во рамки на посетата, како што е ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска престојуваат во работна посета на Копенхаген, ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска престојуваат во работна посета на Копенхаген, ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска престојуваат во работна посета на Копенхаген, ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска престојуваат во работна посета на Копенхаген, ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот за надворешни работи Никола Димитров, утре ќе престојуваат во работна посета на Данска, во ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Десетина дена откако ја отворив оваа навидум обична приказна за насилство, молчат сите инволвирани. Логично е, тие што учествуваат во прикривање на насилство ...
  сите 2 | | | веќе видена