Осло

  во

  Норвешка е посветен партнер и силен поддржувач на Македонија и на нејзината евроатланска интеграција, а референдумот очекува граѓаните да го изразат својот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Норвешка е посветен партнер и силен поддржувач на Македонија и на нејзината евроатланска интеграција, а референдумот очекува граѓаните да го изразат својот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Норвешка е посветен партнер и силен поддржувач на Македонија и на нејзината евроатланска интеграција, а референдумот очекува граѓаните да го изразат својот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Норвешка е посветен партнер и силен поддржувач на Македонија и на нејзината евроатланска интеграција, а референдумот очекува граѓаните да го изразат својот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Норвешка е посветен партнер и силен поддржувач на Македонија и на нејзината евроатланска интеграција, а референдумот очекува граѓаните да го изразат својот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Норвешка е посветен партнер и силен поддржувач на Македонија и на нејзината евроатланска интеграција, а референдумот очекува граѓаните да го изразат својот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  – Во Босна и Херцеговина официјално почна кампањата за општите избори закажани за 7 октомври, пренесува Танјуг. Централната изборна комисија предупреди дека ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во Босна и Херцеговина денеска официјално почна кампањата за општите избори закажани за 7 октомври, пренесува Танјуг. Централната изборна комисија предупреди ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Норвешка ја заврши конструкцијата на највисокиот дрвен облакодер на светот, еколошки прифатлив и отпорен на оган. Дрвениот облакодер Мјос ќе биде сместен во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Норвешка ја заврши конструкцијата на највисокиот дрвен облакодер на светот, еколошки прифатлив и отпорен на оган. Дрвениот облакодер Мјос ќе биде сместен во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Норвешка ја заврши конструкциската рамка за највисоката зграда од дрва на светот , што се прави по највисоки еколошки стандарди. Дрвената зграда ,,Миос” се ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Норвешка ја заврши конструкциската рамка на највисокиот облакодер во светот кој ќе биде еколошки и отпорен на оган. Дрвениот облакодер Мјос ќе се гради во ...
  сите 18 | | | веќе видена