Орхан

  во

  Граѓаните на Македонија на предвремените парламентарни избори можат да гласаат за кандидатските листи на 15 коалиции и партии со вкупно 1.578 кандидати, од кои ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Граѓаните на Македонија на предвремените парламентарни избори ќе можат да гласаат за кандидатските листи на 15 коалиции и партии со вкупно 1.578 кандидати, од ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Граѓаните на С. Македонија на предвремените парламентарни избори ќе можат да гласаат за кандидатските листи на 15 коалиции и партии со вкупно 1.578 кандидати, ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Граѓаните на Македонија на предвремените парламентарни избори ќе можат да гласаат за кандидатските листи на 15 коалиции и партии со вкупно 1.578 кандидати, од ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Граѓаните на Македонија на предвремените парламентарни избори ќе можат да гласаат за кандидатските листи на 15 коалиции и партии со вкупно 1.578 кандидати, од ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Граѓаните на Северна Македонија на предвремените парламентарни избори ќе можат да гласаат за кандидатските листи на 15 коалиции и партии со вкупно 1.578 ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Писателот на нобеловецот, Орхан Памук изјави дека е „разочаран од промената на статусот на Аја Софија“. – Турците се горди што се секуларни. Ова ќе ја одземе ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Во сред работно време и сред епидемија на коронавирус , дел од фунцкционерите во здравството тераат партиска кампања. Заменик министерот за здравство Арменд ...
  сите 4 | | | веќе видена