Организацискиот

  во

  Охридското село Велестово од вечер наредните три дена, по 31 пат, ќе живее за и од поезијата. Во 21 часот „Кај чешмата“ на сред село ќе биде отворено 31-то ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во 21 часот „Кај чешмата" на сред село ќе биде отворено 31-то издание на манифестацијата „Поетска ноќ во Велестово", со вечерта посветена на стиховите на Иван ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во знак на жалост кон момчето од демиркапиското село Бистренци, кое се удави во реката Вардар, откажани се денешните спортски манифестации во Демир Капија, ...
  сите 60 | | | веќе видена

  – Со тоа сакаме да му оддадеме почит на 21-годишниот Дарко Митров – Даке, кој прерано не напушти. Вака одлучија Организацискиот одбор од Спортскиот клуб ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Охридското село Велестово од вечер наредните три дена, по 31 пат, ќе живее за и од поезијата. Во 21 часот „Кај чешмата” на сред село ќе биде отворено 31-то ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во знак на жалост кон момчето од демиркапиското село Бистренци, кое се удави во реката Вардар, откажани се денешните спортски манифестации во Демир Капија, ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Mанифестацијата „100 000 поети за промена“, во соработка со здружението „Контекст – Струмица“ ги распишува годишните конкурси за поезија и плакат/постер за ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Швајцарското јавно обвинителство подигна обвинение против тројца членови на организацискиот комитет на СП 2006 во Германија, плус еден Германец кој имал висока ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Швајцарското јавно обвинителство подигна обвинение против тројца членови на организацискиот комитет на СП 2006 во Германија, плус еден Германец кој имал висока ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Обвинителството во Швајцарија отвори обвинение против тројца членови на организацискиот комитет на СП во 2006 година во Германија, како и против еден Германец ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Обвинителството во Швајцарија отвори обвинение против тројца членови на организацискиот комитет на СП во 2006 година во Германија, како и против еден Германец ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Јавниот обвинител во Швајцарија подигна обвинение против тројца членови на Организацискиот комитет на Светското првенство во фудбал во 2006 година во Германија ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Јавниот обвинител во Швајцарија подигна обвинение против тројца членови на Организацискиот комитет на Светското првенство во фудбал во 2006 година во Германија ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Јавниот обвинител во Швајцарија подигна обвинение против тројца членови на Организацискиот комитет на Светското првенство во фудбал во 2006 година во Германија ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претстојниот викенд ќе понуди посебно задоволство за сите вљубеници во атлетиката и спортот кај нас со оглед што Македонија е е организатор на третолигашкото ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Швајцарското обвинителство подигна обвинение против тројца германски фудбалски функционери поради сомнителни исплати поврзани за организацијата на Светското ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Фестивалот „100 Илјади поети за промена“ во соработка со здружението „Контекст – Струмица“ ги распишува годишните конкурси за поезија и плакат/ постер за ...
  сите 26 | | | веќе видена