Орце Николов

  во

  Во гимназијата „Орце Николов” во Скопје денеска ќе се одржи презентација на пет иновативни решенија на тема „Како можеме да ставиме #КрајНаНасилството врз и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На 18.02.2019 година полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола извршиле контрола за брзина, зимска опрема, управување без возачка дозвола, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ започна со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. Први на нашата маршрута беа ...
  | | веќе видена

  Од денеска средните училишта на Град Скопје ги отвораат вратите за универзитетите за презентација и промоција на нивните студиски програми пред средношколците. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Од денеска средните училишта на Град Скопје ги отвораат вратите за универзитетите за презентација и промоција на нивните студиски програми пред средношколците. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Од денеска средните училишта на Град Скопје ги отвораат вратите за универзитетите за презентација и промоција на нивните студиски програми пред средношколците. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во текот на оваа година, планот на Општина Центар предвидува реконструкција на повеќе од 15 улици на територијата на општината, кои освен нови и подобрени ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во текот на оваа година, планот на Општина Центар предвидува реконструкција на повеќе од 15 улици на територијата на општината, кои освен нови и подобрени ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во македонските училници сè уште постојат наставници кои наоѓаат начини да го доближат светот на бројките, на буквите и науката до своите ученици, и покрај ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Новиот сообраќаен проект за улицата „Орце Николов“ предвидува намалување на коловозната лента на шест метри во интерес на изведба на нови велосипедски патеки ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Тротоарите на улицата „Орце Николов" во општина Центар во Скопје ќе се ослободуваат од коли, ќе се паркира паралелнона улицата, а ќе се отвори повеќе простор ...
  сите 6 | | | веќе видена