Орбан

  во

  Романската премиерка во заминување Виорика Данчила, синоќа на прес конференција изјави дека Лудовик Орбамн, кој од претседателот Клаус Јоханис е предложен за ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Не е се завршено, тврдат одредени извори во врска со малите надежи за земјава да стигне позитивна вест од Брисел. Според нив, треба да се почека да се види ...
  сите 1144 | | | веќе видена

  Анкара – Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган го фрлил во канта за отпадоци писмото од американскиот колега Доналд Трамп. Во писмото од 9 октомври, Трамп го ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Унгарија би можела да „употреби сила“ на нејзината јужна граница со Србија за да ги заштити границите на Европската унија доколку Турција ја оствари заканата ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарија ќе биде принудена да „употреби сила“ на својата јужна граница со Србија за да ја заштити ЕУ границата доколку Турција ја оствари заканата и да ги ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарија ќе мора да примени сила на својата јужна граница со Србија за да ја заштити границата со Европската Унија, доколку Турција го оствари заканувањето ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарскиот премиер кој се соочува со сериозен политички удар во својата земја, одлучи да ја врати довербата на гласачите со тоа што ќе им покаже мускули на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарија ќе биде принудена да „употреби сила“ на својата јужна граница со Србија за да ја заштити ЕУ границата доколку Турција ја оствари заканата и да ги ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарскиот премиер кој се соочува со сериозен политички удар во својата земја, одлучи да ја врати довербата на гласачите со тоа што ќе им покаже мускули на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарија ќе биде принудена да „употреби сила“ на својата јужна граница со Србија за да ја заштити ЕУ границата доколку Турција ја оствари заканата и да ги ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарскиот премиер, Виктор Орбан, најави дека Унгарија ќе биде принудена да употребува сила на својата јужна граница доколку Турција ја оствари заканата дека ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарија ќе употреби сила долж својата јужна граница со Србија, за да ги заштити границите на Европската унија, доколку Турција ја реализира заканата дека ќе ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарија ќе биде принудена да „употреби сила“ на својата јужна граница со Србија за да ја заштити ЕУ границата доколку Турција ја оствари заканата и да ги ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарија ќе биде принудена да „употреби сила“ на својата јужна граница со Србија за да ја заштити ЕУ границата доколку Турција ја оствари заканата и да ги ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарија ќе биде принудена да „употреби сила“ на својата јужна граница со Србија за да ја заштити ЕУ границата доколку Турција ја оствари заканата и да ги ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарија ќе мора да примени сила на својата јужна граница со Србија за да ја заштити границата со Европската Унија, доколку Турција го оствари заканувањето ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Унгарија ќе мора да примени сила на својата јужна граница со Србија за да ја заштити границата со Европската Унија, доколку Турција го оствари заканувањето ...
  сите 17 | | | веќе видена