Општинскиот

  во

  Неодамна во медиумите во регионот беше објавена вест за намерите на една босанска општина да престане да ги финансира политичките партии од буџетот предвиден ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Седум деца загинаа во пожар во куќа во предградието на Халифакс, град на брегот на Атлантикот, на југоисточна Канада. Истражувачите навеле дека се работи за ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Опозицијата продолжува со обвинувањата за непотизам. Од ВМРО-ДПМНЕ со нови обвинувања за партизација на државната администрација, каде се вработуваат блиски ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Премиерот Заев очекува дел од роднините на актуелни функционери да се повлечат од работните места во државни претпријатија. Тој веќе добил потврда но не ги ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Пратеничката од СДСМ Милева Ѓорѓиева од Радовиш, направила „копи-пејст“ на моделот за вработување наречен „Мира Дизел вработување“. Ова го изјави портпаролот ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Пратеничката на СДСМ од Радовиш, Милева Ѓорѓиева, направила копи-паст на моделот за вработување наречен „Мира Дизел вработување", таа си вработила неколку ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Пратеничката од СДСМ Милева Ѓорѓиева од Радовиш, направила „копи-пејст“ на моделот за вработување наречен „Мира Дизел вработување“. Ова го изјави портпаролот ...
  сите 118 | | | веќе видена

  И по Мира Дизел доаѓа Милева Ѓорѓиева, исто така пратеничка на СДСМ од Радовиш која направила копи-паст на моделот за вработување наречен „Мира Дизел ...
  сите 118 | | | веќе видена

  И по Мира Дизел доаѓа Милева Ѓорѓиева, исто така пратеничка на СДСМ. Пратеничката на СДСМ од Радовиш, Милева Ѓорѓиева, направила копи-паст на моделот за ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Опозициската партија денеска на прес конференција кажа дека изминатиов период биле вработени синот, снаата и братот на пратеничката Милева Ѓорѓиева. Според ...
  сите 118 | | | веќе видена

  И по Мира Дизел доаѓа Милева Ѓорѓиева, исто така пратеничка на СДСМ. Пратеничката на СДСМ од Радовиш, Милева Ѓорѓиева, направила копи-паст на моделот за ...
  сите 118 | | | веќе видена

  И по Мира Дизел доаѓа Милева Ѓорѓиева, исто така пратеничка на СДСМ. Пратеничката на СДСМ од Радовиш, Милева Ѓорѓиева, направила копи-паст на моделот за ...
  сите 118 | | | веќе видена

  И по Мира Дизел доаѓа Милева Ѓорѓиева, исто така пратеничка на СДСМ. Пратеничката на СДСМ од Радовиш, Милева Ѓорѓиева, направила копи-паст на моделот за ...
  сите 118 | | | веќе видена