ОПЕК

  во

  „Њујорк Тајмс“ нема повеќе да биде еден од главните спонзори на „Нафта и пари“, една од водечките меѓународни конференции во нафтено-енергетскиот сектор поради ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Њујорк Тајмс” нема повеќе да биде еден од главните спонзори на „Нафта и пари”, една од водечките меѓународни конференции во нафтено-енергетскиот сектор поради ...
  сите 8 | | | веќе видена

  „Њујорк Тајмс” нема повеќе да биде еден од главните спонзори на „Нафта и пари”, една од водечките меѓународни конференции во нафтено-енергетскиот сектор поради ...
  сите 10 | | | веќе видена

  „Њујорк Тајмс“ нема повеќе да биде еден од главните спонзори на „Нафта и пари“, една од водечките меѓународни конференции во нафтено-енергетскиот сектор поради ...
  сите 10 | | | веќе видена

  „Њујорк Тајмс“ нема повеќе да биде еден од главните спонзори на „Нафта и пари“, една од водечките меѓународни конференции во нафтено-енергетскиот сектор поради ...
  сите 11 | | | веќе видена

  „Њујорк Тајмс” нема повеќе да биде еден од главните спонзори на „Нафта и пари”, една од водечките меѓународни конференции во нафтено-енергетскиот сектор поради ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Цените на нафтата на меѓународните пазари вчера паднаа под 59 американски долари. Причина за ваквиот пад на цените е влегувањето во сила на новите американски ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Цените на нафтата на меѓународните пазари вчера паднаа под 59 американски долари. Причина за ваквиот пад на цените е влегувањето во сила на новите американски ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Санкциите на САД за Иран и Венецуела ненамерно ја зголемуваат побарувачката за руска нафта и генерираат дополнителни приходи за руските извозници. Според ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Цените на нафтата денес паднале за три отсто под 58 долари за барел, под притисок на загриженост поради можноста за рецесија и изненадувачки скок на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Цената на нафтата надмина ниво од 60 американски долари на меѓународните пазари, бидејќи трговците по поевтинувањето искористиле прилика за поволно купување. ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Сите средства на владата на Венецуела во САД се замрзнати. Ваквата одлука на американскиот претседател Доналд Трамп против претседателот на Венецуела, Николас ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Венецуела е земја со најголеми нафтени резерви. Сепак, до почетокот на следната година, како резултат на економската и политичката криза во земјата и како ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Нафтениот картел ОПЕК трета година ја одржува политиката на намалување на производството со цел да се одржи притисокот врз растот на цените, но следната година ...
  сите 43 | | | веќе видена