ООН

  во

  Даночната реформа на претседателот Доналд Трамп во САД е главната причина за овој остар пад којшто се надоврза на падот од 23% во 2017 година, затоа што ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Прво, воопшто не треба да биде спорно дека грчката опозиција жестоко го одбива договорот поради внатрешни политички интереси: доаѓаат избори и тие прават сѐ за ...
  сите 77 | | | веќе видена

  А сега да влеземе во суштината на идентитетот, за кој се среќаваат многу различни ставови во нашата јавност: од оние на преговарачите дека тој е одбранет, до ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Вмрежени како асоцијација за мултикултурно општество, Здружението на балканските Египјани во Македонија, Здружението за интеграција на Египјаните ПТАХ од ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Честа и придобивките да бидеме партнери со Организацијата на Обединетите нации и заеднички да работиме во интерес на граѓаните на Република Македонија, се ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Со важечкиот Закон за прекинување на бременоста („Службен весник на Република Македонија“ бр. 87/2013, 164/2013, 144/2014 и 149/2015 се уредуваат условите под ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Предлог-законот за прекинување на бременоста вчера е објавен на Единствениот национален регистар на правни прописи (ЕНЕР), со кој треба да се укинат одредбите ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерството за здравство го почна процесот за промена на Законот за прекинување на бременоста. По повеќе месечните консулатиции со претставници на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Министерството за здравство го почна процесот за промена на Законот за прекинување на бременоста. По повеќе месечните консулатиции со претставници на ...
  сите 36 | | | веќе видена