ОО

    во

    Локалниот Совет за превенција -Крива Паланка одржа состанок на тема превенирање на малолетничко престапништво со елементи на насилство за подрачјето на ...
    сите 5 | | | веќе видена

    Организаторите кои одржуваат концерти и спортски настани во Охрид избегнуваат да го уплатат процентот од продадените влезници на сметката на црвен крст, ...
    сите 6 | | | веќе видена