ОНЕ

  во

  Северна Македонија попиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Доворот го потпишаа министерот за информатичко ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Северна Македонија попиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Доворот го потпишаа министерот за информатичко ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Северна Македонија потпиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Договорот го потпишаа министерот за информатичко ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Македонија попиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Договорот го потпишаа министерот за информатичко општество и ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Северна Македонија попиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Доворот го потпишаа министерот за информатичко ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Северна Македонија потпиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Доворот го потпишаа министерот за информатичко ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Северна Македонија попиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Доворот го потпишаа министерот за информатичко ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Северна Македонија попиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Доворот го потпишаа министерот за информатичко ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Белград 4 април 2019 (МИА) – Северна Македонија попиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Доворот го потпишаа ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Северна Македонија попиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Доворот го потпишаа министерот за информатичко ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Македонија попиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Доворот го потпишаа министерот за информатичко општество и ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Северна Македонија попиша договор за целосно укинување на роамингот со Србија, Црна Гора, Албанија и БиХ. Доворот го потпишаа министерот за информатичко ...
  сите 84 | | | веќе видена