ОМД

  во

  „Како ко-претседател на групата во Конгресот за Македонија и Американците со македонско потекло, и како претставник на најголемата македонска популација во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Американскиот конгресмен Пол Мичел продолжува да зборува за Македонци и за Македонија, избегнувајќи ја додавката „Северна“. „Секогаш е прекрасно да се видат ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во рамки на својата работна посета на Вашингтон САД, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, учествуваше на средбата на европски лидери во рамки ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во рамки на својата работна посета на Вашингтон САД Николоски учествуваше на средбата на Европски Лидери во рамки на молитвениот појадок, а оствари средби и со ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во рамки на својата работна посета на Вашингтон САД, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, учествуваше на средбата на европски лидери во рамки ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во рамки на својата работна посета на Вашингтон САД Николоски учествуваше на средбата на Европски Лидери во рамки на молитвениот појадок, а оствари средби и со ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Во рамки на својата работна посета на Вашингтон САД, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, учествуваше на средбата на европски лидери во рамки ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во рамки на својата работна посета на Вашингтон САД Николоски учествуваше на средбата на Европски Лидери во рамки на молитвениот појадок, а оствари средби и со ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во рамки на својата работна посета на Вашингтон САД Николоски учествуваше на средбата на Европски Лидери во рамки на молитвениот појадок, а оствари средби и со ...
  сите 24 | | | веќе видена

  На својата работна посета на Вашингтон САД Aлександар Николоски учествуваше на средбата на Европски Лидери во рамки на молитвениот појадок, а оствари средби и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  „Обединетата Македонска Дијаспора (ОМД) уште од своето основање во 2004 година, е најгласниот подржувач на Македонија надвор од нејзините граници за нејзино ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во последниот извештај на „Транспаренси интернешнл“, објавен на 29 јануари 2019 година, Република Македонија се издвојува како лидер во корупција во регионот ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Со 153 гласа „за“, 146 „против“ и еден „воздржан“, грчкиот Парламент го ратификуваше Преспанскиот Договор, проследен со евидентна интервенција на меѓународната ...
  сите 4 | | | веќе видена