Оливера

  во

  Македонската платформа против сиромаштија демантира дека земјава има половина милион сиромашни – вработени , алармантен податок кој за Алсат го обелодени ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Македонија е земја во која живеат сиромашни граѓани. Ова тврдење произлегува од статистиката дека во Македонија над 500 илјади граѓани се водат како сиромашни ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Половина милион граѓани од земјава иако се вработени се водат како сиромашни. Овој алармантен податок за Алсат го обелодени Оливера Доцевска од невладината ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Половина милион граѓани од земјава иако се вработени се водат како сиромашни. Овој алармантен податок за Алсат го обелодени Оливера Доцевска од невладината ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Име… Долга и студена зимска ноќ , иста како и ходниците на таа зграда . Тишината ја буди упорниот часовник кој не потсетува зошто сме дошле на овој свет , која ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Градоначалникот Илија Јованоски, националниот координатор за воени и полициски ветерани, Стојанче Ангелов, советник за одбрана на претседателот на Владата на ...
  | | веќе видена | слични

  Општина Прилеп соопшти дека ќе бидат преземени сите мерки во ингеренции на градоначалникот и Општината, со цел да се решат најгорливите проблеми на Спасески. ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Хоспитализација за да се стабилизира здраствената положба, помош за плаќање на сметки и олеснување на секојдневното живеење предложија надлежните за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бранителот Драган Спасески, кој што пет години живее без струја и со бројни социјални и здравствени проблеми, денеска го посетија прилепскиот градоначалник, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По сторијата на Сител која предизвика лавина реакции во јавноста и социјалните мрежи за Драган Спасески од Прилеп, бранител заборавен од државата, на кого му ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бранителот Драган Спасески, кој што пет години живее без струја и со бројни социјални и здравствени проблеми, денеска го посетија прилепскиот градоначалник, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Бранителот Драган Спасески, којшто пет години живее без струја и со бројни социјални и здравствени проблеми, денеска го посетија прилепскиот градоначалник, ...
  сите 15 | | | веќе видена