Оливер

  во

  Македонскиот премиер, Зоран Заев денеска на владина прес-конференција изјави дека партијата СДСМ чиј лидер е тој, скенира десетина кандидати меѓу кои еден ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Како што наближуваат изборите, така одредени кандидати сакаат да прикажат преку наместени анкети и преку одредени медиуми дека се најприфатливи и со најголема ...
  сите 5 | | | веќе видена

  СДСМ почна да го мери „пулсот“ на граѓаните, за потенцијалниот кандидат за Претседател на државата. Самиот премиер, Зоран Заев, призна дека прават анализи и ...
  сите 44 | | | веќе видена

  СДСМ „скенира“ десетина имиња, а едно од нив ќе влезе во трката за претседателската фотелја на пролет. Премиерот Зоран Заев истакна дека засега се оценува како ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Преспанскиот договор и реформите во безбедносно-разузнавачкиот сектор беа теми на состанокот помеѓу министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Околу 300 милиони денари ќе и’ бидат потребни на Државната изборна комисија за да ги спроведе претстојните претседателски избори. Ова истовремено, се првите ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Десетина имиња се разгледуваат во редовите на СДСМ како можни кандидати за иден претседател, меѓу нив има Македонци, Албанци, Турци, Срби, се со цел да се ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Десетина имиња се разгледуваат во редовите на СДСМ како можни кандидати за иден претседател, меѓу нив има Македонци, Албанци, Турци, Срби, се со цел да се ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Државната изборна комисија е подготвена за претседателските избори на пролет, во пакет со евентуални предвремени парламентарни избори, ова денеска го потврди ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Десетина имиња се разгледуваат во редовите на СДСМ како можни кандидати за иден претседател, меѓу нив има Македонци, Албанци, Турци, Срби, се со цел да се ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Десетина имиња се разгледуваат во редовите на СДСМ како можни кандидати за иден претседател, меѓу нив има Македонци, Албанци, Турци, Срби, се со цел да се ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Десетина имиња се разгледуваат во редовите на СДСМ како можни кандидати за иден претседател, меѓу нив има Македонци, Албанци, Турци, Срби, се со цел да се ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Десетина имиња се разгледуваат во редовите на СДСМ како можни кандидати за иден претседател, меѓу нив има Македонци, Албанци, Турци, Срби, се со цел да се ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Се со цел да се пронајде личност која ќе биде најприфатливо и максимално консензуално решение, колку што е можно тоа да се направи за да се опфатат сите, ...
  сите 44 | | | веќе видена