Оли

  во

  СЗО објавила дека тој маж загинал и дека здравствените работници настојуваат што побрзо да ги пронајдат луѓето со кои бил во контакт. Смртоносната епидемија на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  СЗО ја прогласи смртоносната епидемија на ебола во Конго за итна меѓународна здравствена криза откако вирусот неделава се прошири во градот Гомa сo два милиони ...
  сите 42 | | | веќе видена

  СЗО ја прогласи смртоносната епидемија на ебола во Конго за итна меѓународна здравствена криза кога вирусот неделава се прошири во градот Гомa сo два милиона ...
  сите 42 | | | веќе видена

  СЗО ја прогласи смртоносната епидемија на ебола во Конго за итна меѓународна здравствена криза кога вирусот неделава се прошири во градот Гомa сo два милиона ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Програмата на „Охридско лето“ вечерва нуди две содржини и тоа модерната балетска поставка „Либертанго“ на сцената „Долни Сарај“ од 22 часот и солистички ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Во рамките на традиционалната Вечер на Европската унија што се одржува на фестивалот што секоја година се одржува на„Охридско лето“, вечерва со почеток во 20 ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Во рамките на традиционалната Вечер на Европската унија што се одржува на фестивалот „Охридско лето“, вечерва со почеток во 21 часот во црквата „Света Софија“ ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Програмата на „Охридско лето“ вечерва нуди две содржини и тоа модерната балетска поставка „Либертанго“ на сцената „Долни Сарај“ од 22 часот и солистички ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Програмата на „Охридско лето“ вечерва нуди две содржини и тоа модерната балетска поставка „Либертанго“ на сцената „Долни Сарај“ од 22 часот и солистички ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Програмата на „Охридско лето“ вечерва нуди две содржини и тоа модерната балетска поставка „Либертанго“ на сцената „Долни Сарај“ од 22 часот и солистички ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Програмата на „Охридско лето“ вечерва нуди две содржини и тоа модерната балетска поставка „Либертанго“ на сцената „Долни Сарај“ од 22 часот и солистички ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Со концерт на светски познатата виолинистка, Ванеса Меј вечер на Антички театар ќе биде отворено 59. издание на фестивалот „Охридско лето”. Британската ...
  сите 50 | | | веќе видена