Октомври

  во

  Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (21.1.2019 г.): -истражување: колку се функционални телефонските броеви на министерствата и други јавни ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Арапските земји планираат повторно да ги отворат своите амбасади во Сирија и тоа што е можно побрзо бидејќи се плашат дека ќе останат надвор од скапите бизниси ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Продолжува процесот на деинстуциунално сместување на деца до 18 години од големите социјални установи во мали групни домови или во згрижувачки семејства. По ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Сите деца од Домот за деца без родители и родителска грижа „11 Октомври“ се извлечени од оваа гломазна институција и сместени дел во згрижувачки семејства и во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во „360 Степени“ на ТВ Алсат вечерва (21.1.2019 г.) од 22:00 часот: -истражување: колку се функционални телефонските броеви на министерствата и други јавни ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и преставникот на УНИЦЕФ Бенџамин Перкс го посетија еден од малите групни домови во во Скопје каде што ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Маската “Анонимус” денес еден од најпознатите симболи на протестите, но дали знаете нешто за нејзиното изворно потекло? На петти ноември ширум светот се ...
  | | веќе видена

  Членовите на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата и на денешната седница останаа на партсиките ставови по однос на Предлог одлуката за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Повеќе нема деца во Домот за деца без родители „11 Октомври“ во Скопје. Од пред неколку дена тие се сместени во 4 мали групни домови и згрижувачки семејства. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Сите деца од Домот за деца без родители и родителска грижа „11 Октомври“ се извлечени од оваа гломазна институција и сместени дел во згрижувачки семејства и во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Повеќе нема деца во Домот за деца без родители „11 Октомври“ во Скопје. Од пред неколку дена тие се сместени во 4 мали групни домови и згрижувачки семејства. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Децата од Домот за деца без родители „11 Октомври“ од пред четири дена се сместени во четири мали групни домови и згрижувачки семејства. Министерката за труд и ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Повеќе нема деца во Домот за деца без родители „11 Октомври“ во Скопје. Од пред неколку дена тие се сместени во 4 мали групни домови и згрижувачки семејства. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Повеќе нема деца во Домот за деца без родители „11 Октомври“ во Скопје. Од пред неколку дена тие се сместени во 4 мали групни домови и згрижувачки семејства. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Главната причина е слабеењето на економиите во Европа (а особено оние во еврозоната) и пазарите во развој, како и дестабилизирачкиот ефект на тековните ...
  сите 9 | | | веќе видена