Оксфорд

  во

  Египетската мистерија стара 2.000 години конечно била решена кога археолозите пронашле убаво сочуван брод, за кој прв пат се пишувало во 5-тиот век пред новата ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Бројот на починати корисници на социјалната мрежа ќе стане поголем од бројот на живите, па после оваа бизарна статистика се поставува прашањето – што ќе се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Негативните ефекти од употребата на социјалните мрежи врз задоволството кај тинејџерите се незначителни, односно скоро и да не постојат, посочува ново ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Негативниот ефект од користењето на социјалните мрежи врз степенот на задоволност кај тинејџерите е незначителен и речиси непостоечки, покажува најново ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Негативните ефекти од употребата на социјалните мрежи врз задоволството кај тинејџерите се незначителни, односно скоро и да не постојат, посочува ново ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Негативните ефекти од употребата на социјалните мрежи врз задоволството кај тинејџерите се незначителни, односно скоро и да не постојат, посочува ново ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Резултатите од долгогодишното истражување укажуваат на некои проблеми со претходните проучувања од влијанието на социјалните мрежи врз тинејџерите. Експертите ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Сите што студираат знаат дека времето на испитни сесии е многу стресен период. Студентите мора да учат за испитите, имаат малку време, а испитите се нижат од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Негативните ефекти од употребата на социјалните мрежи врз задоволството кај тинејџерите се незначителни, односно речиси и да не постојат, посочува ново ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Професорот од Оксфорд , др. Јанг-хае Чи вели дека вонземјаните веќе се размножуваат на Земјата за да произведат нов хибриден вид, способен да ги реши ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Професорот од Оксфорд , др. Јанг-хае Чи вели дека вонземјаните веќе се размножуваат на Земјата за да произведат нов хибриден вид, способен да ги реши ...
  сите 9 | | | веќе видена