Охридскиот

  во

  Претседателот на Комисијата за европски прашања на Собранието на Република Македонија Артан Груби денеска имаше средба со новиот Генерален секретар на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претседателот на Комисијата за европски прашања на Собранието на Република Македонија Артан Груби денеска имаше средба со новиот Генерален секретар на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија, согласно својата претходно донесена одлука, ја испрати целосната содржина од Законот за употреба на јазиците на мислење до ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија, согласно својата претходно донесена одлука, ја испрати целосната содржина од Законот за употреба на јазиците на мислење до ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија, согласно својата претходно донесена одлука, ја испрати целосната содржина од Законот за употреба на јазиците на мислење до ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Владата ја испрати целосната содржина од Законот за употреба на јазиците на мислење до Венециската комисија, заедно со алтернативниот текст на членот 8 од ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија, согласно својата претходно донесена одлука, ја испрати целосната содржина од Законот за употреба на јазиците на мислење до ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Владата ја испрати целосната содржина од Законот за употреба на јазиците на мислење до Венецијанската Комисија, заедно со алтернативниот текст на членот 8 од ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Заедно со алтернативниот текст на членот 8*, кој не е составен дел од Законот, од причина што се постави прашањето за неговата усогласеност со Уставот на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија, согласно својата претходно донесена одлука, ја испрати целосната содржина од Законот за употреба на јазиците на мислење до ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Владата ја испрати целосната содржина од Законот за употреба на јазиците на мислење до Венецијанската Комисија, заедно со алтернативниот текст на членот 8 од ...
  сите 123 | | | веќе видена

  За пристапувањето на земјите од Западен Балкан во ЕУ првенствено е важно да се постигне владеењето на правото во земјите, на што во наредниот период треба ...
  сите 7 | | | веќе видена