Охридски

  во

  Зошто се шири врсничкото насилство во средните училишта, како Ангел Ќосев ја создаде музиката за детските хитови „Трепкај, трепкај, елкичке“ и „Биби јееј“, ...
  | | веќе видена

  Со поддршка на Општина Делчево и ресорното Министерство, детската градинка „Весели цветови“ од Делчево интензивно работи на проектот за отварање градинка во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Со поддршка на Општина Делчево и ресорното Министерство, детската градинка „Весели цветови“ од Делчево интензивно работи на проектот за отварање градинка во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Театарскиот режисер Иван Поповски јавно му се обрати на премиерот Зоран Заев, разочаран и револтиран од неговата најава дека ќе помогне да се догради спорниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Тротоарите на улицата „Орце Николов" во општина Центар во Скопје ќе се ослободуваат од коли, ќе се паркира паралелнона улицата, а ќе се отвори повеќе простор ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, одржа состанок во врска со иницијативата за возобновување на научно-стручното списание на МВР „Безбедност“, ...
  сите 5 | | | веќе видена