Охридски

  во

  Општина Охрид ќе спроведе санација, ревитализација и статичко обезбедување на стариот чинар, како едно од карактеристилните обележја на градот. Активностите се ...
  сите 12 | | | веќе видена

  После долгогодишните најави во ОЕМУЦ „Св.Наум Охридски“ – Охрид, се започна со изградба на спортска сала, која се гради како дел од проектот „Изградба на 145 ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во Општинскиот електромашински училишен центар „Св.Наум Охридски“ во Охрид денеска почнаа градежните активности за изградба на спортска сала.Станува збор за ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Универзитетот „Св.Климент Охридски“ – Битола и Универзитетот во Сараево потпишаа Договор за меѓууниверзитетска соработка. На свеченост што се одржа во Сараево, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во август 2002 година силен ветер ја урна најкрупната гранка од чинарот заедно со дел од старото стебло. Тоа беше причина да се заштити и конзервира од вакви ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Град Скопје денеска /12.02.2019 година/ испрати допис до сите државни институции, претпријатија и поголеми компании каде што се наведени сите сообраќајници и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Универзитетот „Св.Климент Охридски“ – Битола и Универзитетот во Сараево потпишаа Договор за меѓууниверзитетска соработка. На свеченост што се одржа во Сараево, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Град Скопје денеска /12.02.2019 година/ испрати допис до сите државни институции, претпријатија и поголеми компании каде што се наведени сите сообраќајници и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Град Скопје денеска испрати допис до сите државни институции, претпријатија и поголеми компании каде што се наведени сите сообраќајници и објекти на кои се ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Град Скопје денеска /12.02.2019 година/ испрати допис до сите државни институции, претпријатија и поголеми компании каде што се наведени сите сообраќајници и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Следните 2 неработни дена за православните христијани се петок, 26 април, но и понеделник 29 април кој е неработен за сите граѓани по повод Велигден. Ова се ...
  сите 2 | | | веќе видена