Охридски

  во

  Јавна дебата за потребата од дисперзија на градски болници на повеќе точки на територијата на град Скопје ќе се одржи денеска во Музејот на современа уметност, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Јавна дебата за потребата од дисперзија на градски болници на повеќе точки на територијата на град Скопје ќе се одржи денеска во Музејот на современа уметност, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Детали за семејна драма во Скопје: Ја избодел сопругата па со зетот ја однел во болница Секторот за внатрешни работи Скопје, до надлежното Основно јавно ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Вчера околу 12,00 часот С.К. пријавила дека во Општина Зелениково барајќи прием кај Градоначалникот истиот вербално ја нападнал и насилно ја истуркал со ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Вчера околу 12,00 часот С.К. пријавила дека во Општина Зелениково барајќи прием кај Градоначалникот истиот вербално ја нападнал и насилно ја истуркал со ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Физички повредена и понижена. Вака наставничката од основното училиште „Марко Цепенков” во Зелениково го опишува нејзиниот обид за средба со градоначалникот на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Вчера околу 12,00 часот С.К. пријавила дека во Општина Зелениково барајќи прием кај Градоначалникот истиот вербално ја нападнал и насилно ја истуркал со ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Навистина сум среќен и задоволен што доаѓам на ваков брендиран фестивал. Овој пат пред македонската публика ќе се претставам во поинакво светло, со поп-песната ...
  сите 10 | | | веќе видена