Охридски

  во

  Кандидатот за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ, Митре Милошевски, денешната прес конференција ја започна со упатување честитка до припадниците на ромската заедница ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Децата се нашата иднина, вложувањето во нив, во знаењето е сила што ќе ги придвижи сите. Силата на нашиот град потекнува од нашите различности. Развојот на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Македонското евангелие е едно од најстарите постоечки писмени споменици на пергамент и сведоштво за македонскиот јазик, писмо и православните религиозни ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Децата се нашата иднина, вложувањето во нив, во знаењето е сила што ќе ги придвижи сите. Силата на нашиот град потекнува од нашите различности. Развојот на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Децата се нашата иднина, вложувањето во нив, во знаењето е сила што ќе ги придвижи сите. Силата на нашиот град потекнува од нашите различности. Развојот на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Децата се нашата иднина, вложувањето во нив, во знаењето е сила што ќе ги придвижи сите. Силата на нашиот град потекнува од нашите различности. Развојот на ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Децата се нашата иднина, вложувањето во нив, во знаењето е сила што ќе ги придвижи сите. Силата на нашиот град потекнува од нашите различности. Развојот на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Децата се нашата иднина, вложувањето во нив, во знаењето е сила што ќе ги придвижи сите. Силата на нашиот град потекнува од нашите различности. Развојот на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Охридските комуналци викендов собраа околу 60 вреќи отпад што го фрлаат возачите од автомобилите на патот од Охрид кон Струга. „Акцијата започна ран наутро, а ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Кога ќе почнеше масовно варосување и големо чистење на домовите ни беше сосема јасно дека се доближува голем празник.За нас децата Велигден беше повод и да ...
  сите 19 | | | веќе видена