Охридски

  во

  Охрид, 14. септември 2018 (ИНПРЕС) – Од охридски „Кармен БауЦентар“ за денес и утре најавуваат голема промоција и продажна акција која, во комбинација со многу ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Охрид, 13. септември 2018 (ИНПРЕС) – Нашата легислатива за индустриската сопственост е усогласена со европските закони и директивите на ЕУ. Евентуалната ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Овој настан кој е со широко општествено значење, ќе започне во 11 ч. со „главна трка“ на младите чиј старт ќе биде од плоштадот „Крушевска република-Чинар“, а ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Околу 642.000 евра е сумата која Охридската компанија Инекс Горица ја прокнижила од приходи минатата година . Најпознатиот охридски хотел, прочуен по својата ...
  сите 14 | | | веќе видена