Охридски

  во

  Градоначалникот на Охрид и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување на највисоките општински награди и признанија за 2018 година. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Наградата Патрон на градот „Св. Климент Охридски" се  доделува за животно дело, односно долгогодишни остварувања и врвни достигнувања во сите области од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Охрид и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување на највисоките општински награди и признанија за 2018 година. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  ружението за развој и иновации на библиотеки ИноваЛиб во рамки на проектот „Креативни умови јакреираат иднината”, финансиран од Владата на САД, заедно со НУ ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Охрид, 5. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Градоначалникот Јован Стојаноски и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување на награди и признанија ги ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Охрид, 5. ноември 2018 (ИНПРЕС) – По повод 8-ми декември, празникот „Св Климент Охридски”- Патрон на градот, општината распиша награден ученички литературен ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Охрид, 5. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Во поодмината фаза е проектот на општина Охрид за изградба и поплочување на патеката што води од Саат кулата до старата ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Охрид и Комисијата за одбележување празници и манифестации и доделување на највисоките општински награди и признанија за 2018 година. ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Општина Охрид распиша конкурс за доделување ба општинската награда Патрон на градот „Свети Климент Охридски“. По повод 8-ми Декември - „Св.Климент Охридски“, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  После три години подготовка и напорна работа, активиран е првиот глобален атлас за храна Taste Atlas кој засега нуди повеќе од 8,5 илјади автентични јадења, ...
  сите 3 | | | веќе видена