Охридски

  во

  Посебен сообраќаен режим во Скопје ќе биде воведен викендов поради најавените настани на политичките партии. Од Министерството за внатрешни работи информираат ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Регионалната занаетчиска комора има проблем со наплата на чланарината од занаетчиите. За нормално функционирање на комората 90 проценти од уплатената чланарина ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Поради најавените настани во организација на политички партии утре и задутре (13 и 14.04.) Одделението на безбедност на сообраќајот при СВР-Скопје ќе воведе ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Посебен сообраќаен режим во Скопје ќе биде воведен викендов поради најавените настани на политичките партии. Од Министерството за внатрешни работи информираат ...
  сите 43 | | | веќе видена

  На дводневната петта средба на Заедничката комисија за историски и образовни прашања помеѓу Република Македонија и Република Бугарија, што се одржа во Софија, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На дводневната петта средба на Заедничката комисија за историски и образовни прашања помеѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, што се одржа во ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Посебен сообраќаен режим во Скопје ќе биде воведен викендов поради најавените настани на политичките партии. Од Министерството за внатрешни работи информираат ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Посебен сообраќаен режим во Скопје ќе биде воведен викендов поради најавените настани на политичките партии. Од Министерството за внатрешни работи информираат ...
  сите 45 | | | веќе видена

  На дводневната петта средба на Заедничката комисија за историски и образовни прашања помеѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, што се одржа во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Посебен сообраќаен режим во Скопје ќе биде воведен викендов поради најавените настани на политичките партии. Од Министерството за внатрешни работи информираат ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На средбата што на 10 и 11-ти овој месец се одржа во Софија, биле разгледани неколку прашања од интерес на работата на Комисијата во согласност со Договорот за ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Посебен сообраќаен режим во Скопје ќе биде воведен викендов поради најавените настани на политичките партии.Од Министерството за внатрешни работи информираат ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Посебен сообраќаен режим во Скопје ќе биде воведен викендов поради најавените настани на политичките партии.Од Министерството за внатрешни работи информираат ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Посебен сообраќаен режим во Скопје ќе биде воведен викендов поради најавените настани на политичките партии. Од Министерството за внатрешни работи информираат ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На дводневната петта средба на Заедничката комисија за историски и образовни прашања помеѓу Република Македонија и Република Бугарија, што се одржа во Софија, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Поради најавените настани во организација на политички партии утре и задутре (13 и 14.04.) Одделението на безбедност на сообраќајот при СВР-Скопје ќе воведе ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Поради најавените настани во организација на политички партии за време на викендов во центарот на Скопје ќе има посебни сообраќајни режини. Утре од 19 часот ...
  сите 51 | | | веќе видена